Houd je cryptovaluta veilig met de biometrische cryptoportemonnee van D’CENT

Slechts een handvol jaren geleden beschouwden velen cryptocurrency als een voorbijgaande trend, of zelfs een grap die nooit echt op een zinvolle manier zou aanslaan. Maar als de afgelopen jaren ons iets hebben laten zien, dan is het wel dat crypto aan populariteit wint en gemakkelijker toegankelijk en gebruiksvriendelijker wordt in het dagelijks leven, zelfs via rechtstreekse betalingen voor diensten. Zozeer zelfs dat steeds meer mensen behoefte hebben aan een bewezen, veilige crypto-portemonnee.

Maar aangezien crypto niet zo eenvoudig is als een eurobiljet in je zak, is het belangrijk om een ​​veilige plek te hebben om uw activa te beheren. De D’CENT Biometrische Crypto Wallet geeft u toegang tot al uw cryptotransacties op een strak, veilig platform. Het is ontworpen om overal mee naartoe te nemen en zit boordevol functies die ervoor zorgen dat uw waardevolle digitale valuta goed wordt beschermd.

Basisprincipes van deze crypto-portemonnee

De D’CENT Biometrische Crypto-portemonnee is geschikt voor Bluetooth en kan werken met mobiele iOS- en Android-apps. Hij weegt 1,27 gram en past gemakkelijk in de palm van je hand of zak met een lengte van 3,08 inch en een breedte van 1,7 inch.

Het heeft een groot OLED-scherm dat al uw crypto-transactie-informatie op één scherm kan weergeven. De crypto- portemonnee ondersteunt tientallen cryptocurrencies, waaronder Bitcoin, Ethereum, Rootstock, DigiByte, Ravencoin, BitcoinGold, BitcoinCash, ERC20Token, Ripple, Monacoin, Zcash, Dashcoin, Klaytn, Litecoin, DogeCoin en vele anderen.

Maar het belangrijkste kenmerk van de portemonnee zijn de beveiligingsfuncties. De portemonnee wordt geleverd met een gecertificeerde Secure-chip EAL5+ en een vingerafdruksensor voor extra veiligheid en gemak bij het maken van transacties. Als de portemonnee verloren, gestolen of gewist is, bevat D’CENT een herstelproces voor de portemonnee, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het terugkrijgen van uw gegevens.

De portemonnee ondersteunt ook het genereren van privésleutels vanaf het apparaat zelf, wat een extra privacylaag toevoegt in vergelijking met de alternatieve optie om verbinding te maken met extra programma’s, waar veel andere crypto-wallets op vertrouwen.

Aanbevolen artikelen